Ge badrummet nytt liv

Badrumsrenovering är nog ett av de mest omständiga och härliga renoveringar som finns. Anledning? Det blir oftast jättestökigt då allt ska rivas, men magiskt när det är klart för premiär.

Att inreda nytt badrum i Östersund kräver en hel del mer kunskap än när sovrum och vardagsrum ska byta skepnad. Några av dem är rörmokeri för den händelsen att rören måste bytas ut eller lagas. Elektriker för golvvärme, ljus och handdukstorkar. Plattläggare för det nya snygga kaklet som ska upp.

Om man inte tycker att man bemästrar allt som ska göras är en bra rekommendation att hyra in ett företag som har samarbetspartners inom de olika områdena. En anledning är att de kan ta in rätt personal i rätt tid. En annan att de är proffs och gör troligtvis jobbet mycket snabbare än man själv skulle klara av det. Sedan finns även en tredje, nämligen att man får tid att göra massa annat medans de renoverar.

Bo mitt i renoveringen

Inte alltid det roligaste. Det är trots allt en byggarbetsplats. Vilket innebär att det är dammigt och det ligger massor av saker överallt. Tillgången till badrummet är noll. Så har man inte ett andra badrum blir det knepigt. Är man själv hemma mycket under dagtid när inhyrt företag är på plats kan det bli dåligt med privatliv. Så varför inte packa väskan och åka på semester? Den blir dubbelt så njutningsbar när man vet att det är andra som jobbar för att badrummet ska vara perfekt när man kommer hem.