Ny parkett med golvläggare i Stockholm

Trägolv som lagts för länge sedan och som en gång varit vackra, kan inte alltid slipas om och renoveras. Låt en golvläggare i Stockholm lägga ett nytt golv.

Det är naturligtvis positivt och resurssparande om gamla trägolv kan slipas om. Trägolv kan ligga kvar i ett hus i generationer men de har dock inget evigt liv. När ytskiktet på ett parkettgolv i fiskbensmönster är för tunt är loppet kört. Men det finns ingen anledning att sörja över detta faktum. Det går att lägga ett nytt golv i gammal stil.

Din nyinköpta äldre villa i skärgårdsmiljö har stor potential. Du ser framför dig hur trägolven en gång i tiden såg ut och beundrades av besökare. Den atmosfären vill du gärna återskapa och därför kontaktar du en välrenommerad firma som har både golvslipare och golvläggare i Stockholm.

En golvläggare i Stockholm inspekterar trägolv

En representant från golvfirman kommer på besök och inspekterar villans golv. De massiva trägolven som finns i de mindre rummen går att slipa ytterligare några gånger. Men det är sämre beställt parkettgolvet i den stora matsalen. “De tidigare ägarna har nog haft vilda fester med efterföljande dans”, säger golvläggaren. “Parkettgolvet har tydligen slipats om flera gånger och nu är det alldeles för tunt och skadat”.

Du tvingas lägga ett nytt parkettgolv, men du vill inte helt överge din nostalgiska känsla. “Finns det parkettgolv med mönster som påminner om gamla tider?” frågar du golvläggaren. Det finns det självklart och golvläggaren föreslår att du ska ta med familjen in till Stockholm och besöka företagets showroom.

Se mer här: www.stockholmsgolvab.se.

Publicerat den
Kategoriserat som Golv